Du Monde Bar & Kitchen

Du Monde Bar & Kitchen is een eigentijds gezellig restaurant tegenover het Gemeentehuis in ’t Oude Dorp van Amstelveen. De perfecte plek om af te spreken, een krantje te lezen, een huisgemaakte appelpunt of cheese cake te eten, verse koffie te drinken of na een poel- of boswandeling een huisgemaakte pannenkoek te eten.

Verder is er voor de lunch natuurlijk een gevarieerde lunchkaart en in de namiddag is er een ouderwets borreluur met hapjes en tapas. De dinerkaart is verrassend met invloeden vanuit de hele wereld, verse daghappen, specials en seizoensgerechten. Ook is er mogelijkheid tot take-away. Na het diner is het uitgaanspubliek welkom. Er zijn thema-avonden en optredens.

Du Monde Bar & Kitchen beschikt tevens over een zaalruimte welke van alle gemakken voorzien is en hierdoor geschikt is voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan: Jubilea, (bedrijfs)borrels, feestjes, vergaderingen of een trouwerij. Bij Du Monde Bar & Kitchen is heel veel mogelijk, vraag gerust eens naar de mogelijkheden. 

Nieuw bij Du Monde: Escape Rooms! Meer informatie www.dumondeescaperooms.nl 

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!