De Communicatie Boutique

De Communicatie Boutique brengt jouw verhaal tot leven

Ik help je graag bij het maken van goede content voor socialmedia en al je andere (online) marketing materialen. Met behulp van mixed media vertel ik graag het positieve verhaal over jouw merk. Bestaande  foto’s en merkelementen gaan in de mix met illustratie en animatie. 

Mijn diensten:

Creatie van online marketing middelen – online advertenties – socialmedia formats – bloggen/ vloggen voor socialmedia – event registratie voor social media – animatie – presentatie deck – branding, logo- & huisstijlontwerp – online magazine – website design – gifjes – illustraties op maat.

Ik ben een professionele content creative met ruim 15 jaar ervaring in marketing, communicatie en social media. Ik ben oplossingsgericht, creatief en heb oog voor detail. Ik help je graag met online marketing middelen, maar ook een folder, flyer of zelfs een gepersonaliseerd kunstwerk bij jou op kantoor kan ik voor je maken. 

Tot snel in de Communicatie Boutique.

Met warme groet,

Miranda Coops

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!