DAY Foodbar

DAYTIME

Ontmoet elkaar of ontmoet jezelf met een lekkere kop koffie. Op onze kaart tref je de vertrouwde cappuccino’s, maar ook verrassende specials. Met onze vers gemaakte taarten maak je van jouw dag een feestje. Goed om te weten: onze befaamde appeltaart wordt gebakken door mensen van Ons Tweede Thuis. En vergeet de lunch niet. Focaccia’s om je vingers bij af te likken, kleurrijke salades, steengoede burgers en lekkere pizza’s. Snel en altijd vers.

DINNER TIME

Wat een ongelooflijk cliché: voor elk wat wils. Maar het klopt wel! De dinerkaart van Day is lekker gevarieerd. Als we onze stijl moeten omschrijven, kiezen we voor Noord-Mediterraans, dus goede pasta’s, echte pizza’s en goed gevulde salades. Voor de stevige trek serveren we onze steak van de week, afkomstig uit onze eigen rijpingskast. Bijzonder lekker! Eten doen we trouwens het liefst gezellig samen. Daarom zijn veel van onze gerechten erg geschikt om samen te delen, hebben we een speciale kinderkaart en kun je iedere eerste dinsdag van de maand aanschuiven bij onze Table D’hote.

DRINKS

‘Just’ another great day. Wij maken er graag een feestje van. Hoe, dat bepaal je zelf. Wij serveren al onze wijnen per glas of per fles, zodat je zelf kunt kiezen. Op de tap hebben we verschillende bieren, stuk voor stuk van een lokale brouwerij. En natuurlijk hebben we een feestelijke cocktailkaart, een breed assortiment tapas en anti pasti en borrelplanken. Wist je trouwens dat we grootste statafel van Amstelveen hebben? Onze stamtafel van 4½ meter kan de hoogte in, ideaal om gezellig te borrelen. Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!