CROP registeraccountants en belastingadviseurs

In elk van onze vijf vestigingen werken zo’n veertig registeraccountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuridisch adviseurs samen. We hebben vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein. Stuk voor stuk bemand door professionals met veel vaktechnische expertise en een gezonde dosis commerciële en sociale vaardigheden. CROP combineert de flexibiliteit van een middelgroot kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een grote organisatie. Zo staat CROP in de top 10 van kantoren in Nederland met de meeste registeraccountants.

Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers uit het hogere MKB-segment en non-profit organisaties. Zij kiezen ons om onze persoonlijke aanpak. Ook wij hebben ondernemen in ons bloed. Hands-on meewerken en betrokkenheid zit in ons DNA. Alleen zo kom je tot de beste adviezen. Pro-activiteit, persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor elkaar… dat is CROP.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!