Cityden Group

Vorig jaar hebben we onze krachten gebundeld met Hotel Creatives, een gevestigd marketingbureau binnen de wereld van hotellerie, om onszelf opnieuw te identificeren. We hebben het verhaal kort, eenvoudig en duidelijk gemaakt; we zijn er voor onze gasten in welk deel van hun reis we ze ook ontmoeten en geven ze de mogelijkheid om hun eigen tempo te volgen. Team members die bij Cityden werken worden getransformeerd in echte Daymakers die helpen bij het vestigen, verkennen en verbinden met onze lokale gemeenschappen. Of dat nu voor 1 nacht is of zelfs voor een jaar.

CITYDEN APARTHOTELS
Met dat in het achterhoofd hebben we besloten om de namen van onze Aparthotels te veranderen. We zijn trots om deze nieuwe namen aan te kondigen, samen met de lancering van onze nieuwe website cityden.com. Om onze buurten of zeer belangrijk landmark in de buurt te accentueren, veranderen we de namen van onze locaties:

– Cityden Residences Museum Square à Cityden Museumkwartier

– Cityden Amsterdam West à Cityden BoLo District

– Cityden Up Amsterdam South à Cityden Zuidas

– Cityden The Garden Amsterdam South à Cityden Stadshart

LUCIA’S RESTAURANT & BAR
De nieuwe website van Cityden is niet onze enige mijlpaal die we vandaag vieren. Voor onze full-service Aparthotels hebben we een geheel nieuw restaurant & bar concept gecreëerd. Lucia’s Restaurant & Bar wordt vandaag gelanceerd met een nieuw concept waarbij lokaal een grotere rol gaat spelen. Wij serveren ‘s werelds favoriete gerechten, bereid met bekende lokale ingrediënten. Het is de balans tussen deze twee die onze buren en gasten verbindt. Het is je bank, je eettafel en alles daartussenin. We verwelkomen je graag in de huiskamers van Amsterdam BoLo District, Zuidas en Amstelveen Stadshart. Kijk eens op lucias-restaurant.com en hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen op een van onze locaties.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!