CC Facilities en perfectPlan opleiding & advies

OVER CC FACILITIES

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat Claudia Cornelissen CC Facilities heeft opgericht. Een onafhankelijke adviesbureau voor schoonmaak en bedrijfscatering. Zij heeft jarenlang gewerkt in het schoonmaakbedrijf van haar ouders. Door die ervaring kent ze alle ins en outs van de branche. Zij weet wat er speelt. Zowel bij de opdrachtgever als bij de mensen op de vloer. Claudia is ervan overtuigd dat kwaliteitsverbetering op het gebied van schoonmaak en bedrijfscatering alles te maken heeft met het scheppen van de juiste verwachtingen. Van opdrachtgever naar medewerkers én andersom. Die visie zie je terug in haar bedrijf. Want CCF motiveert opdrachtgever én medewerkers en dat brengt de kwaliteit naar een hoger niveau!

OVER PERFECTPLAN

In 2014 besloten Corrie Botermans, Claudia Cornelissen en Peter van Emmerik hun kennis en ervaring als o.a. docent samen te laten komen en richten samen perfectPlan op. In de jaren daarvoor was er al een mooi netwerk opgebouwd en de vraag naar opleidingen bleef – mede door het vrij geven van de markt en de aanwezige RAS vergoedingen – stijgen. Inmiddels bestaat het team van perfectPlan uit … trainers, allen gespecialiseerd op hun eigen vakgebied en samen goed oor heel wat kennis en ervaring. 

Peter en Corrie trokken zich per 1-1-2021 terug als mede eigenaar, ze zijn nog steeds actieve en enthousiaste vakdocenten. Hoewel de eindverantwoording nu volledig bij Claudia Cornelissen ligt, maken Corrie en Peter nog steeds graag deel uit van het docententeam en dragen zij nog steeds bij aan de ontwikkeling en innovatie van het lesmateriaal.

Voor het opvragen van een offerte, het inplannen van de opleidingen en de juiste nazorg heeft u met name met Claudia Cornelissen te maken.

http://www.perfectplan.nl

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!