BURO ACTING

BURO ACTING is een trainingsburo en richt zich op persoonlijke verdieping en ontwikkeling maar is daarnaast ook een Trainingsacteursburo. Specialties: – De-escalerend optreden. – Verbal judo. – Omgaan en voorkomen van agressie. – Omgaan met geweld. – Motivational interviewing. – Klantgerichtheid. – Feedback geven en ontvangen. – Mindfulness trainingen.- Coaching.BURO ACTING staat vooral bekend om zijn effectieve trainingen in ”klantgerichtheid” en ”agressie”. Talloze cursisten leerden van BURO ACTING beter met weerstand om te gaan én klantvriendelijk te blijven. Waarbij je het woord ‘klant’ breed moet zien. Want ook een collega of leidinggevende is een klant.   

Daarnaast is Rinco van der Baan ook Businesspartner en trainer van Vergader met Jezelf. Een Vergadering met Jezelf is als een goed gesprek met jezelf, waarin alles wat er van binnen speelt, bewust en onbewust, op tafel mag komen. Het is niet ‘zomaar een beetje zitten en wat nadenken’, maar een gestructureerde meditatie: de NineMinMax® methode. De NineMinMax® methode is een heel krachtige serie van 3×3 oefeningen van 3 minuten, afkomstig uit de Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn. Op  www.vergadermetjezelf.nl staan diverse trainingen vermeld. 

Vanuit OVD Opleidingen geeft Rinco de (online) trainingen:
–      Klantgericht werken in Coronatijd
–      Omgaan met emotie en lastig gedrag 

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.