Blue Fish Social Media

Met het uitgangspunt dat het wel noodzakelijk is, maar dat ze er zelf niet de tijd, kennis en inspiratie voor hebben, help ik bedrijven al sinds 2012 bij de inzet van social media. Niet via training of de zoveelste cursus, maar door voor hen en namens hen aan de slag te gaan op hun eigen social media. Samen bepalen we het wat, waar, waarom en vervolgens bedenk, creëer en beheer ik het. ​

Maar daar houdt het niet op. De digitale revolutie Artificial Intelligence (AI) is dan pas net in volle gang, we weten nu al dat deze een enorme impact gaat hebben. Ook op marketing binnen het MKB.

​Ik gebruik de kracht van AI dan ook om tot een unieke formule voor online marketing binnen het MKB te komen. Een AI gestuurde DNA-Denktank van jullie bedrijf waarmee je gerichter, effectiever en met een sterkere identiteit je marketing bedenkt, ontwikkelt en uitvoert. Niet alleen voor social media, ook voor andere online activiteiten. Gemaakt voor en door de mens, aangestuurd en verbeterd door AI.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.