Blauw Vastgoed

Blauw Vastgoed is een vastgoed boetiekkantoor en sinds 2007 actief. Wij zijn gespecialiseerd in advies bij aan- en verkoop/ aan- en verhuur van commercieel vastgoed in Nederland. Hierbij ligt de nadruk op
(A1) winkelvastgoed. Blauw Vastgoed adviseert beleggers, ontwikkelaars en retailers en bied hoogwaardige persoonlijke dienstverlening.

Voorheen handelde Blauw Vastgoed onder de naam BlauwVliet vastgoedadvies BV. Het kantoor is opgericht door Karim Blauw.

Over Karim Blauw

Karim investeert in zijn relaties waardoor hij een divers en trouw klantenbestand heeft weten op te bouwen, dat alles sinds zijn toetreding in de vastgoed in 1999. Karim staat voor creativiteit, integriteit en onderlinge openheid en heeft ervaren dat dit in combinatie met zijn scherpe onderhandelingsvaardigheden plus commerciële invalshoek leid tot bevredigende transacties. In de afgelopen jaren heeft Karim brede kennis van de Nederlandse winkelsteden en de vastgoedmarkt in het algemeen opgebouwd. Karim is betrokken geweest bij vele aansprekende deals en projecten waarbij de focus op A1 winkelvastgoed lag.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!