Beyond Energy B.V.

Beyond Energy: voor professioneel energiebeheer

Beyond Energy is een energiemanagement- en adviesbureau dat vastgoedeigenaren, beheerders en huurders helpt te komen tot een duurzaam en efficiënt energiegebruik.

Energie is de afgelopen jaren een steeds grotere kostenpost geworden. Overheden, aandeelhouders en andere belanghebbenden stellen bovendien steeds meer eisen. Als deskundige partner bieden wij grip, inzicht en oplossingen; wij nemen de energiezorg in al haar facetten uit handen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de energie- en installatiesector zijn wij een volwaardige gesprekspartner voor een breed klantportfolio met verschillende A-labels. Wij zijn verantwoordelijk voor meerdere best practice cases en noemenswaardige successen, dankzij een compleet pakket van hoogwaardig en kwalitatief energiemanagement op maat.

Wij bieden dagelijkse in-house ondersteuning bij vastgoedexploitatie door middel van onder andere:

  • verzorgen van de dagelijkse energie-administratie (controleren, verwerken en betalen van energiefacturen en het rapporteren over budgetten, uitputting, potentie en realisatie). 
  • monitoren, analyseren en verbeteren van de energie-efficiency en reageren op afwijkingen.
  • in beeld brengen van complexe energiesituaties en opstellen van transparante energiekostenverrekeningen.
  • haalbaarheidsonderzoeken naar duurzame(re) energievoorziening.
  • professionaliseren van energiebeleid en het rapporteren in het kader van de verschillende duurzaamheidsdoelstellingen zoals Breeam, Grebs, DJSI enz.
  • onderzoeken van, rapporteren over en implementeren van de verschillende energie- en milieu-audits. uitvoeren van diverse energie en installatieonderzoeken


Wij begrijpen de belangen van alle betrokkenen en komen met pragmatische en creatieve oplossingen die van alle kanten zijn doordacht. Bovendien zijn we in staat om complexe energiebeheervraagstukken te vertalen naar eenvoudige managementinformatie, verduidelijkt met grafieken en tabellen.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!