Arman Kayhan Architecten

Arman Kayhan Architecten is in 2009 opgericht door Arman Kayhan.

Nadat hij in 2004 afstudeerde aan de TU Delft en zijn Master in architectuur behaalde, werkte hij bij diverse architectenbureaus.

De projecten waar hij aan werkte varieerden van interieurs, woningbouwprojecten, utiliteitsbouw tot complexe, stedenbouwkundige opgaven in binnen- en buitenland.

Een selectie van deze projecten kunt u zien op deze website.  

Het bureau levert de volgende diensten:

  • Ontwerp
  • Bouwtechnische uitwerking
  • Selectie van aannemers
  • Bouwbegeleiding

Arman Kayhan Architecten gaat een stap verder in het begrijpen van de wensen van de opdrachtgever. Door een zeer persoonlijke benadering wordt het programma van eisen meer dan alleen een opsomming van een aantal ruimtes met de bijbehorende getallen.

Arman Kayhan woonde zijn hele leven in Amstelveen en hij kent daardoor de verschillende hoofdroutes, wijken, het soort mensen die er wonen en hun wensen heel goed. Ondernemers in Amstelveen kunnen voor hun wensen profiteren van deze kennis om zo projecten te realiseren die veel beter in Amstelveen passen.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.