AmstelveenSport

AmstelveenSport B.V. heeft tot doel: Amstelveners in beweging krijgen en houden. Bijdragen aan een gezondere samenleving van Amstelveen kunnen we niet alleen, daarvoor werken we samen met welzijnsorganisaties, zorginstellingen, scholen en andere organisaties. Met een enthousiast team van ongeveer 80 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de Amstelveners.

Dit doen we vanuit de volgende bedrijfsonderdelen:

(1) Zwembad De Meerkamp: zwemmen en recreëren,
(2) Sportfacility: verhuur, horeca en beheer van sportaccommodaties en
(3) Sportservice: advies & projecten over gezond bewegen, sportstimulering, verenigingsondersteuning, talentontwikkeling en het uitvoeren dan wel bijdragen aan (top)sportevenementen.

In alle wijken van Amstelveen organiseren we activiteiten. Voor iedereen: jong en oud, valide en mindervalide, arm en rijk. Belangrijk voor ons is dat iedereen met plezier mee kan doen met sport en bewegen, zich welkom en geaccepteerd voelt en eigen sportkeuzes kan maken. 

Korting op zwembad, huur sportaccomodatie

1. Korting bij zwembad De Meerkamp

– Recreatief zwemmen tegen betaling van het groepstarief (m.u.v. de officiële schoolvakanties en zon- en feestdagen, maximaal 4 personen per ledenpas).

– Een gratis proefles bij een aquasport. Deze aanbieding geldt eenmalig voor personen die nog geen klant zijn (op afspraak, indien plaats beschikbaar).

2. Korting op de huur van gymnastieklokalen

– Korting op de huur van een gymnastieklokaal voor bedrijfssportactiviteiten. U betaalt het incidenteel tarief in plaats van het particulier non-profit tarief. Verhuur geschiedt volgens de vastgestelde verhuurcriteria: sportverenigingen gaan bij de jaarlijkse roostering voor; de actie geld voor de restverhuur.

 

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!