Aldewereld Consultancy

Als vooraanstaand Digital Consultant en gerespecteerd trainer in de dynamische wereld van IT en online marketing, zet ik mij in om bedrijven te begeleiden in het digitale tijdperk. Mijn focus ligt op het leveren van doeltreffende, innovatieve oplossingen die niet alleen de omzet en het klantenbestand vergroten, maar ook bijdragen aan het realiseren van langdurige bedrijfsdoelstellingen. Mijn aanpak is altijd duurzaam, met oog voor mens, milieu en een langetermijnvisie.

Mijn specialisatie in strategie en technologie, gecombineerd met een diepgaande kennis van online marketing, stelt mij in staat om op maat gemaakte trainingen en workshops te ontwikkelen. Deze zijn specifiek ontworpen om professionals de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om in deze snel veranderende digitale wereld succesvol te zijn.

Als social tech ondernemer heb ik voor of achter de schermen veel succes gecreëerd en heb ik bewezen dat mijn methodes effectief zijn. Ik deel graag mijn expertise en ervaringen om anderen te helpen groeien in hun digitale reis. Mijn sessies zijn interactief, up-to-date en altijd afgestemd op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de IT en online marketing.

Neem contact met mij op voor trainingen en workshops die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en waarin u de sleutels tot digitaal succes leert hanteren.

Online Marketing Audit

Online Marketing Audit: Uw Blauwdruk voor Digitaal Succes

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel om een helder inzicht te hebben in uw online aanwezigheid. Met onze Online Marketing Audit bieden wij u een uitgebreid document waarin een diepgaande analyse van uw website en social media kanalen wordt gepresenteerd. Dit omvat niet alleen een grondige beoordeling van de structuur, UX/UI, en content van uw website, maar ook een geavanceerde SEO-audit en een evaluatie van uw zichtbaarheid in zoekmachines.

Wij kijken verder dan alleen analyse. Onze audit omvat concrete adviezen in de vorm van een stappenplan, waarmee u duidelijkheid krijgt over de acties die nodig zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Dit plan is niet alleen theoretisch; het is een praktische gids die de weg wijst naar wat u wel en niet moet doen voor het optimaliseren van uw online prestaties.

Bij de Online Marketing Audit hoort ook een gedetailleerde toelichting op het rapport, zodat elk aspect kristalhelder is. Wij bespreken samen het stappenplan om een effectieve taakverdeling te bepalen, waarbij we kijken naar aspecten zoals SEO, SEA, en adverteren op social media.

Het unieke van online marketing is de meetbaarheid van uw investeringen. Met onze audit kunt u de ROI nauwkeurig berekenen, waardoor het verhogen van uw omzet voorspelbaarder en efficiënter wordt dan ooit tevoren. Laat onze Online Marketing Audit de eerste stap zijn naar uw digitale groei en succes.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.