ACT Maatwerk Training

Maatwerk Trainingen en Coaching in Amstelveen

In Amstelveen bieden wij maatwerk trainingen en coaching aan in NLP, Communicatie, Gedragsverandering en Bedrijfscultuur. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en de publieke sector staan we garant voor kwaliteit, integratie en zingeving. Wij geloven dat als mensen zicht beginnen te ontwikkelen, te leren en steeds beter worden in datgene wat ze doen vanuit het hart, ze een betere wereld kunnen creeren.

Hieronder staan 5 pijlers waar ACT Maatwerk Trainingen op is gebaseerd.

Onze 5 pijlers:

https://NLPAmstelland.nl (NLP Trainingen) https://Methode-NLO.nl (Business Coaching) https://Amstelveencoaching.nl (Coaching) https://AmstelLink.nl (Overheid, Instellingen, Organisaties) https://Artstudiolinda.nl (Kunst en Cultuur)

NLP informatie workshop

Meld je direct aan voor de NLP informatie workshop.
In 2,5 uur maken we kennis met elkaar, je ervaart waar NLP over gaat, stelt je vragen, en ontvagt persoonlijke tips die je direct kunt toepassen. Aan het einde van de informatie workshop ligt er een interessante attentie voor je klaar.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.