Back on Track Slotevent bij Schouwburg Amstelveen

Back on Track Slotevent bij Schouwburg Amstelveen

Wat een inspiratie tijdens het slotevent van Back on Track op maandag 28 november. Met Richard van Hooijdonk, Annemarie van Gaal en Edin Mujagic. De boodschap is helder: De wereld wordt nooit meer hetzelfde. Kom in beweging en heb het lef om te veranderen. Wees creatief. Blijf niet afwachten tot het over gaat, want dat gebeurt simpelweg niet. De technologie ontwikkelt door, de vergrijzing is en blijft een feit, de inflatie stagneert weliswaar, maar het effect op de kosten is nog lang niet voorbij. En ga zo maar door. Het wordt echt tijd dat we het anders gaan doen en uit onze bubbel stappen.

Van 13.30 tot 16.00 konden de aanwezige ondernemers op maandag 28 november workshops volgen van ✪ Jerry Helmers SExi argumenteren, Jeroen Lampe Ondernemersgroei, Robert Schulze De Reis van de Ondernemer en Emmelie Zipson Storytelling en Videopitch. Waarvoor dank!!!!

Met dank aan Eventplanners Bruisend Leven Elenita Christian en Xaviera Chelius voor de organisatie. En Schouwburg Amstelveen voor het exclusief beschikbaar stellen van de locatie. Bedankt Jose Haverman Mirjam Harding en de heren van techniek.

Back on Track is gestart in november 2021 en is gefinancierd vanuit het Corona Noodfonds van de Gemeente Amstelveen. Het programma is uitgerold en georganiseerd door de Ondernemersvereniging Amstelveen. Back on Track is ontstaan vanuit een samenwerking met KHN Amstelland en de VAD en een aantal Amstelveense ondernemers, die zich tijdens Corona vanuit een Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven hebben ingezet voor Amstelveense ondernemers.

Meer dan 300 ondernemers hebben dankzij dit project het afgelopen jaar kosteloos aan allerlei trainingen, workshops, coaching- en inspiratiesessies kunnen deelnemen. De media, ondernemers die hun diensten leverden, trainers, locaties, hebben allemaal een stukje uit het budget kunnen ontvangen. De Ondernemersvereniging Amstelveen heeft haar bureau-uren kosteloos ter beschikking gesteld, met als enige doel: ondernemers verder helpen, inspireren, kennis leveren en verbinden voor de toekomst. We zijn heel erg trots dat dit is gelukt. Voor en door ondernemers. Wat een saamhorigheid in Amstelveen!

Met dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan Back on Track: Carrol Buenting, Jeroen Wendelgelst, Arie BastDaan KrooneGonnie van RietschotenJeroen FrankenKees SonkeHilde Leusink. etc

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.