Amstelveen Culinair smaakt naar méér!

Amstelveen Culinair smaakt naar méér!

Afgelopen weekend was het zover: de eerste editie van Amstelveen Culinair aan de Poel. Het groene grasveld van Poeloever werd omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplek voor fijnproevers en levensgenieters. Zij konden genieten van een keur aan gerechten en zomerdranken van lokale horecazaken; van sushi tot tapas en van cocktails tot verrassende desserts.

Wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken): “We zijn heel positief over het nieuwe evenement Amstelveen Culinair en de grote opkomst. We gaan nu evalueren met de organisatie. Maar bij deze wil ik de Stichting Amstelveen Culinair, de deelnemende restaurants en de sponsors hartelijk bedanken. Wij staan open voor een samenwerking bij een tweede editie.”

Op vrijdag was de aftrap met de Business Edition van Amstelveen Culinair. Dit was een mooie gelegenheid voor ondernemers om te netwerken. Veel bezoekers van Amstelveense en regionale organisaties en bedrijven genoten van heerlijk eten en drinken, goed gezelschap en gezellige muziek.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. Voorzitter Dennis Wiersema gaf aan blij verrast te zijn met de positieve reacties van de bezoekers en de – gezien het slechte weer – hoge opkomst. ‘Je ziet dat veel mensen openstaan voor zo’n mooi culinair evenement. Dat is écht iets dat er in Amstelveen aan ontbrak.’ De komende weken zal de organisatie gebruiken om de eerste editie te evalueren en te bepalen of dit de start was voor een goede jaarlijkse traditie.

Natuurlijk was de Ondernemersvereniging Amstelveen aanwezig, samen met onze partner van deze avond, Brasserie 10. Ruim 120 leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen genoten van heerlijke culinaire hapjes, drankjes en elkaars gezelschap. Het was een zeer geslaagde en bijzondere avond.

Wij willen de aanwezige lokale horeca enorm bedanken voor hun inzet en fantastische culinaire hapjes, de sponsoren waaronder de Gemeente Amstelveen voor hun financiële ondersteuning, maar vooral het organisatieteam, want zonder hun passie en toewijding was dit niet tot stand gekomen. Hartelijk bedankt Dennis Wiersema, Remco Snoek, Daan Kroone, Kieran Baker, Jaap Vieveen, Erwin van der Laan en Kirsten Verhoef. Jullie zijn toppers.


Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!