Workshop visuele communicatie met Canva

Datum

jul 18 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 15:30

Magic studio Canva en AI

Wil jij ook je creatieve skills naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor een van mijn workshops! Ontdek de magische studio van Canva – een innovatief stukje techniek dat ook gebruik maakt van AI. Leer alle ins en outs, en word een echte pro in visuele communicatie. Je gaat naar huis met een gepersonaliseerd brandboard en de vaardigheden om je eigen marketingmaterialen te creëren, inclusief socialmedia, presentatie deck en jouw eigen brandvideo!

Canva is eigenlijk geen secret meer, steeds meer mensen gebruiken dit fantastische programma. En dat is niet gek, met Canva heb je een hele winkel met fijne communicatiemiddelen tot je beschikking. Ik zelf werk al jaren met Canva en ben elke keer weer verrast door de vele mogelijkheden van dit waanzinnige programma. Sinds dit jaar ook ondersteund met vette AI functies en je kan er zelfs video’s mee maken.

Wil jij jouw socialmedia, interne communicatie of presentatie een boost geven? Of wil je gewoon meer leren over het maken van visuele content? Dan is deze workshop perfect voor jou! Tijdens de workshop Canva leer je hoe je deze tool optimaal kunt gebruiken om professionele en opvallende designs te maken. Je gaat naar huis met je eigen brandboard en een mediaformat naar keuze.

Workshop Canva:

Tijdens de workshop Boutique secrets Canva leer je hoe je deze tool optimaal kunt gebruiken om professionele en opvallende designs te maken. Je krijgt handige tips en tricks en gaat zelf aan de slag met een opdracht: brandboard, socialmedia & video.

Resultaat

Na deze workshop ben je in staat om zelfstandig prachtige designs te maken en jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen. Je weet hoe je op een slimme manier consistent blijft in je kleur en font gebruik. Je ontdekt de magische bewerkingstools, zoals het makkelijk weghalen van de achtergrond en vervangen van elementen. Je weet hoe je snel en eenvoudig communicatiemiddelen kan maken. En je krijgt tips & tricks voor het optimaal gebruiken van Canva.

Inhoud workshop

  • Introductie Canva, hoe werkt het
  • Inrichten Canva voor jouw brand
  • Lunch
  • Maak je eigen … (keuze uit social media kit, flyer of nieuwsbrief)
  • Boutique secrets, mijn tips & tricks voor efficiënt gebruik van dit toffe programma

Je bent welkom vanaf 9.00 in één van de fijne vergaderruimtes hier bij Nest Werkplekken. We starten om 9.30 uur en zijn rond 15.30 uur klaar. Daarna heb je nog tijd om je eigen designs te maken met hulp. Of specifieke wensen te bespreken. Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en iets lekkers.

Voor wie?

Deze workshop is super geschikt voor communicatiemanagers, HR-managers, ondernemers en iedereen die graag zelf communicatie materialen wil maken. Je hebt geen design skills nodig, alles wat je nodig hebt is een computer & een (gratis) abonnement op Canva.

Wat heb je nodig?

Neem je eigen laptop mee.
Een account in Canva via https://www.canva.com/ . Je kan deze workshop met het gratis account doen.
Voor zover je dat hebt. Neem je eigen branding mee, kleuren, logo, fonts. Zet deze alvast klaar op je computer zodat je er makkelijk bij kan.
Alvast een idee van wat je graag wil maken is fijn, maar niet noodzakelijk.

Data

De workshop is 1 dag en duurt van 9.30 tot +/- 16.30. Kies een van onderstaande data voor jouw workshop.

Donderdag 18 juli
Woensdag 17 september
Vrijdag 29 november

Investering:

Boutique Secrets, workshop Canva 1 dag maximaal 6 deelnemers per workshop voor 250 euro p.p. ex. 21% BTW.

Na aanmelding via onderstaande link ontvang je bevestiging van deelname. Daarna ontvang je van mij een factuur na betaling ben je verzekerd van deelname. De workshop gaat door vanaf minimaal 2 deelnemers. Ben je klaar om je eigen designs te maken? Check hier de data en meld je dan aan voor een van de workshops dit najaar.

Meer informatie

https://www.communicatieboutique.nl/boutique-secrets-workshop-canva/

Direct boeken

https://calendly.com/communicatieboutique/workshop-canva-boutique-secrets

 

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!