Succesvol Verbinden Ontbijtsessie bij Swanet Muskee op vrijdag 1 maart

Datum

mrt 01 2024
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Locatie

Swanet Muskee Kunstatelier, Aalsmeerderweg 230, Aalsmeer

Inspirerende Ontbijtsessie bij Swanet Muskee’s Kunstatelier

Begin de dag vol nieuwe energie en ontdek de kracht van verbinding tijdens onze speciale “Succesvol Verbinden Ontbijtsessie”. Dit evenement vindt plaats op vrijdag 1 maart van 08.30 tot 10.30 uur in het sfeervolle kunstatelier van Swanet Muskee.

Swanet Muskee
Swanet Muskee is niet alleen bekend om haar artistieke vaardigheden, maar ook om de diepe gedachten en essenties die haar werken weerspiegelen. Elk kunstwerk in haar atelier vertelt een uniek verhaal, wat een inspirerende achtergrond vormt voor onze ontmoeting.

Programma
Tijdens deze ontbijtsessie krijg je de kans om andere OA-leden persoonlijk te leren kennen. Het is de perfecte gelegenheid om te delen wie je bent, wat je doet, wat je te bieden hebt en waar je naar op zoek bent. In een ontspannen en creatieve omgeving moedigen we open gesprekken aan, gericht op het vinden van verbinding en het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze inspirerende ochtend bedragen €15,00 euro. Gezien de exclusiviteit van het evenement en de beperkte ruimte in het atelier, is er slechts plaats voor 10 deelnemers. Wees er dus snel bij om je plek te reserveren!  Aanmelden kan eenvoudig via de aanmeldbutton hieronder of rechtstreeks via de OA App.

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Voor sommige evenementen moet je inloggen voor registratie
Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.