Spaanse wijn- en cavaproeverij met De Cavakoning

Datum

apr 11 2024
Verlopen!

Tijd

17:00 - 21:30

Locatie

Wijngaard de Amsteltuin, Langs de Akker 5 in Amstelveen

Na het ongekende succes van vorig jaar, zijn we verheugd om op verzoek opnieuw een wijnproeverij te organiseren. Op donderdag 11 april dompelen we onszelf, tussen de wijnranken van het Amstelveense land, onder in de Spaanse sferen. Vanaf 17.00 uur verwelkomen De Cavakoning en koningin ons bij Wijngaard de Amsteltuin voor een onvergetelijke wijnervaring.

Laat je leiden door de expertise van David en Jolanda Porcel die ons meenemen op een reis door de lekkerste wijnen uit Spanje. Proef acht verschillende wijnen, vergezeld van een heerlijke borrelplank en passende pintxos en tapas. De kosten voor deze unieke wijnproeverij inclusief maagvullende hapjes bedragen 42,50 euro per persoon.

Aanmelden
Aanmelden kan eenvoudig via de OA app of via de button onderaan deze pagina. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt tot 24 personen!

We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van deze bijzondere avond vol verrukkelijke wijnen en culinaire hoogstandjes.

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!