Plasticvissen in Amsterdam met Han Schooneman als schipper

Datum

apr 23 2024
Verlopen!

Tijd

14:30 - 18:00

Locatie

de Waterkant
Marnixstraat 246 in Amsterdam

We nodigen je graag uit voor een bijzonder avontuur op dinsdag 23 april, waarbij we samen met Plastic Whale streven naar een plasticvrije wereld, zowel op land als op water. Tijdens deze unieke ervaring kun je genieten van de prachtige stad vanaf het water, maar ook een impact maken die blijvend is. En wie kan ons beter leiden dan onze eigen Han Schooneman van Schoonemandesign, die als schipper zal optreden bij onze vaart.

Programma
We verzamelen om 14.30 uur bij de Waterkant, Marnixstraat 246 in Amsterdam, waar we een inspirerende introductie krijgen voordat we aan boord gaan. Om 15.00 uur is het tijd om het water op te gaan en geruisloos langs de mooiste plekken van de stad te varen. Tijdens onze 2,5 uur durende tour gaan we actief een netje buiten boord gooien om plastic te vissen. De boot die het meeste afval verzamelt, en de boot met het meest ludieke item, winnen een prijs!  Omstreeks 17.30 uur keren we terug naar de Waterkant, waar we afsluiten met een gezellig hapje en drankje.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze unieke ervaring inclusief een hapje en een drankje bedragen 35 euro per persoon. Aanmelden kan eenvoudig via de OA app of via de button onderaan deze pagina. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt tot maximaal 24 personen!

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen aan boord voor een dag vol plezier, verbinding en een impact die de wereld zal verbeteren.

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!