OA (na) Zomerborrel bij de Wijnschuur

Datum

sep 12 2024

Tijd

17:30 - 21:30

Locatie

De Wijnschuur

Zwoele (na) Zomerborrel in Spaanse Sferen!

Kun jij ook nooit genoeg krijgen van die heerlijke zomeravonden? Dat is mooi! Want op donderdag 12 september wanen we ons in vakantiesferen op onze jaarlijkse Zomerborrel bij de Wijnschuur. Deze avond reizen we af naar Spanje. Zon, heerlijke wijn, live muziek, goede gesprekken en lekkere Spaanse pintxos: dit wil je niet missen. Vamos a Nes, olé!

Drinks
Tijdens het netwerken schenkt Dennis Wiersema, eigenaar van De Wijnschuur, een mooie selectie wijnen. De wijnen van De Wijnschuur worden stuk voor stuk ingekocht bij wijnboeren met grote liefde voor het vak. En dat proef je!

Food
David en Jolanda Porcel van De Cavakoning delen deze avond hun passie voor de Spaanse gastronomie met ons. David’s roots liggen in Córdoba en van zijn familie kreeg hij de liefde voor lekker eten mee. Met de moderne Spaanse keuken uit Catalonië, Baskenland en Andalusië als inspiratiebron, verzorgen zij deze avond live cooking paella en authentieke, smaakvolle pintxos en tapas.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden onder aan deze pagina. Ook ondernemers die een keertje willen sfeerproeven bij de OA zijn van harte welkom als introducé.

We kijken ernaar uit om samen te proosten op de zomer!

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!