Met de OA naar de voorstelling Waanzien van Mouna Laroussi

Datum

mrt 23 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Waanzien ontroert, maakt je aan het lachen en bovenal verbindt.

Wij hebben, speciaal voor de OA, kaarten kunnen bemachtigen voor de voorstelling ‘Waanzien’ van Mouna Laroussi. Waanzien ontroert, maakt je aan het lachen en bovenal verbindt. Wij nodigen je van harte uit op zaterdag 23 maart 2024 bij Schouwburg Amstelveen. Ontvangst met een welkomstdrankje is om 20.00 uur. De voorstelling begint om 20.30 uur en vindt plaats in de Kleine Zaal.

Voorstelling
In Waanzien nemen Mouna met haar alterego Fatima en een bont gezelschap aan karakters verschillende onderwerpen als het vluchtelingendebat, opvoeding, migratie, integratie, discriminatie en emancipatie eens goed onder de loep. Mouna gebruikt haar Marokkaanse en Nederlandse wortels om actuele maatschappelijke onderwerpen en culturele verschillen aan te snijden in haar werk.

Kosten en Aanmelden
De kosten voor deze gezellige avond bedragen 19 euro per persoon. Je ontvangt vooraf een factuur. Er zijn maximaal 20 kaarten beschikbaar voor de OA. Aanmelden kan uiterlijk tot en met vrijdag 8 maart via de OA app of de aanmelden-button onderaan deze uitnodiging.

Mocht deze voorstelling reeds zijn volgeboekt op het moment dat jij je wilt aanmelden, stuur dan een email naar info@oa-amstelveen.nl. Dan noteren we jouw naam op de reservelijst.

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Voor sommige evenementen moet je inloggen voor registratie
Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je een introducee wilt meenemen op een evenement!

Gegevens van de introducee