OA Kerstdiner op dinsdag 19 december

Datum

jan 23 2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:00

Can you hear the sleigh bells ring?

Het is all that Mariah Carey wants for Christmas en ook Chris Rea zou er voor omrijden: dit heerlijke OA-kerstdiner in restaurant De Kruidfabriek op dinsdag 19 december 2023. Dit jaar geen borrel, maar een feestelijk 4-gangenmenu in kerstsfeer, met zorg samengesteld door niemand minder dan topchef Peter Lute.

Wat kun je verwachten?

  • Vanaf 19.00 uur luiden we de avond feestelijk in met sprankelende bubbels en een verfijnde amuse.
  • Om 19:30 gaan we aan tafel en genieten we van een exclusief 4-gangen proeverijmenu.
  • We sluiten de avond af met koffie, thee en heerlijke friandises

Maak kennis met elkaar én onze nieuwe directeur
Charles Rijgersberg, onze nieuwe directeur, zal zichzelf deze avond voorstellen. Dit is dé kans om kennis met hem te maken en te horen wat zijn toekomstplannen zijn. Wij zorgen deze avond voor een tafelschikking en een tafelwissel, zo weet je zeker dat je meerdere ondernemers kunt spreken.

Kosten en Aanmelden
De kosten voor dit volledig verzorgde kerstdiner inclusief wijnarrangement zijn €75,- per persoon. Je ontvangt achteraf een factuur. Aanmelden kan via de OA app of via de aanmelden-button bovenaan deze pagina. Omdat de plaatsen beperkt zijn hebben leden voorrang.

We kijken er naar uit om samen met jou de magie van kerst te vieren, te genieten van een onvergetelijk diner en waardevolle connecties te maken bij de Kruidfabriek!

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Voor sommige evenementen moet je inloggen voor registratie
Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je een introducee wilt meenemen op een evenement!

Gegevens van de introducee