Nieuwe serie intervisie vanaf november 2023

Datum

nov 01 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Mspace
Prof. W.H. Keesomlaan 12, Amstelveen

Meer voor elkaar! Met intervisie bij de OA!

Om de onderlinge banden te versterken en elkaar te helpen met het oplossen van uiteenlopende vraagstukken starten wij in november 2023 met een nieuwe serie intervisie bij Mspace, Prof. W.H. Keesomlaan 12 in Amstelveen of op locatie bij één van de deelnemers. De data en tijden van de intervisie sessies vinden plaats in overleg met de deelnemers.

Wat houdt intervisie bij de OA in?
Tijdens een intervisiesessie leggen maximaal drie deelnemers hun vraagstuk voor. Doordat collega-ondernemers in de groep er vanuit eigen perspectief en expertise naar kijken kom je vaak tot nieuwe inzichten en onverwachte oplossingen. Doordat je meerdere keren met dezelfde groep bij elkaar komt leer je elkaar echt goed kennen en bouw je een vertrouwensrelatie op.

  • In groepen van maximaal vijf ondernemers.
  • Een keer per maand.
  • Drie sessies van twee uur.
  • Concrete tips en oplossingen.

De sessie wordt geleid door een getrainde begeleider
Deze groep wordt begeleid door een getrainde intervisiebegeleider, die het programma en de tijd bewaakt. Zo komt iedereen gegarandeerd aan de beurt en wordt het maximale uit de intervisie gehaald.

Intervisie valt of staat bij het commitment van de deelnemers.
Interesse om deel te nemen? Meld je aan via de aanmeldbutton of via de OA App. Bij aanmelden neem je deel aan drie sessies.

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!