Met de OA naar Peter Pannekoek: DNA

Datum

nov 25 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:30

Deze voorstelling is volgeboekt! Het is daarom niet meer mogelijk om je aan te melden.

 

Binnen no-time uit verkocht en lovend ontvangen door pers en publiek.

Wij hebben, speciaal voor de OA, kaarten kunnen bemachtigen voor de spraakmakende voorstelling DNA van Peter Pannekoek. Wij nodigen je van harte uit op zaterdag 25 november 2023 bij Schouwburg Amstelveen. Ontvangst met een welkomstdrankje is om 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Grote Zaal.

Over de voorstelling
DNA is een bejubelde voorstelling over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater. De show was eerder al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. DNA is door de jury van de Cabaret Collectie (Nederlands Theater Festival) geselecteerd als een van de meest spraakmakende cabaretvoorstellingen van het afgelopen seizoen.

Neerlands Hoop
Peter behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference waarin hij met Pauperkabouter een nieuw landelijk begrip introduceerde en waarna mensen nooit meer hetzelfde naar fietsknopjes keken. Met zijn theaterprogramma Later was alles beter won Peter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast.

Kosten en Aanmelden
De kosten voor deze gezellige avond bedragen 27,50 euro per persoon. Je ontvangt vooraf een factuur. Er zijn maximaal 35 kaarten beschikbaar voor de OA. Aanmelden kan uiterlijk tot vrijdag 20 oktober via de OA app of de aanmelden-button bovenaan deze pagina.

Mocht deze voorstelling reeds zijn volgeboekt op het moment dat jij je wilt aanmelden, stuur dan een email naar info@oa-amstelveen.nl. Dan noteren we jouw naam op de reservelijst.

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Voor sommige evenementen moet je inloggen voor registratie
Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.