Maak je klaar voor de allereerste PMC Summer Business League!

Datum

jul 07 2024
Verlopen!

Tijd

17:00 - 18:00

De zomer staat voor de deur en wat is er beter dan sport, plezier en netwerken in het zonnetje? Padel Mate Club Amstelveen presenteert met trots de eerste editie van de Summer Business League! Dit is dé kans om je teamspirit te versterken, nieuwe zakelijke connecties te leggen en te genieten van padel. Om de start van dit evenement op 12 juli extra speciaal te maken, ontvangt elk deelnemend team een PMC goodiebag met Osaka padelballen en verfrissende FitAid sportdrankjes!

Waarom meedoen?

Teamspirit: Bevorder samenwerking en teamgeest binnen je bedrijf door samen te spelen en elkaar buiten de kantooromgeving te leren kennen

Unieke Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals van andere bedrijven in een informele en ontspannen setting, perfect voor het uitbreiden van uw zakelijke netwerk.

Eindevent: Sluit de competitie af met een spectaculair eindevenement. Geniet van een heerlijke BBQ, muziek en spannende finalewedstrijden. Een ideale gelegenheid om te netwerken en te ontspannen met collega’s en zakenpartners.

Competitie Details

 • Periode: 12 juli tot 6 september 2024 (met uitzondering van 16 augustus)
 • Speeldagen: Elke vrijdag
 • Tijden: Van 17:00 tot 18:00 uur of van 18:00 tot 19:00 uur
 • Locatie: Grutterij 1, Amstelveen
 • Aantal deelnemende teams: Maximaal 16 teams
 • Teams per bedrijf: Maximaal 3 teams per bedrijf
 • Aantal deelnemers per team: Onbeperkt
 • Wedstrijdformat: 1 wedstrijd per speeldag (60 minuten)
 • Poule-indeling: Poule A (ervaren/intermediate) & Poule B (onervaren/beginners)
 • Niveau: Geef na aanmelding het niveau van je team door via info@padelmateclub.nl
 • Kosten: €395,- per team (excl. BTW)

Geweldige Prijzen voor de Winnaars! Natuurlijk is er geen league zonder dat er iets te winnen valt! De winnaars van de eerste editie krijgen fantastische prijzen, waaronder:

🏷️ 10% korting voor je bedrijf op banen tijdens een bedrijfsuitje 🏆 De begeerde PMC Summer Business League beker 👕 Een PMC sportshirt

Aanmelden Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze unieke bedrijfsleague. De inschrijving sluit op dinsdag 9 juli (of eerder als we vol zitten). Mocht de competitie al volzitten, stuur ons dan een mail naar info@padelmateclub.nl en wij zetten je bedrijf met spelerslijst op de wachtlijst. Voeg een sportieve dimensie toe aan je zomerplannen en doe mee aan de PMC Summer Business League! Schrijf je snel in via: Playtomic

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!