Leer hoe jij AI kunt gebruiken in jouw business

Datum

jan 26 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:30

Locatie

Mspace
Prof. W.H. Keesomlaan 12, Amstelveen

Ben jij een gedreven ondernemer die klaar is om de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) te verkennen en toe te passen in jouw bedrijf? Dan is deze cursus speciaal voor jou!

Na de kennismakingsworkshop in 2023 organiseert Patricia Darmin van AI Genius ook komend jaar de volledige 2-daagse cursus op vrijdag 19 januari en vrijdag 26 januari exclusief voor OA leden bij Mspace, Keesomlaan 12 in Amstelveen.

Tijdens deze cursus leer je niet alleen de essentiële fundamenten van AI, maar ook hoe je het kunt toepassen op diverse aspecten van jouw bedrijfsvoering. Patricia laat je zien hoe je geautomatiseerde processen kunt creëren, jouw bedrijfsvoering efficiënter kunt maken, waardevolle klantinzichten kunt genereren, gepersonaliseerde ervaringen kunt bieden en nog veel meer. Dankzij de heldere stapsgewijze instructies zie je precies hoe je AI kunt implementeren en toepassen. Kijk hier wat je allemaal kan met AI.

Kosten
Speciaal voor OA leden biedt AI Genius deze 2-daagse cursus aan voor €199 euro per persoon. Dit is inclusief een heerlijke lunch en lifetime toegang tot de online cursus en toelichting.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop is mogelijk via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina of via de OA app. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Dus meld je direct aan en mis deze kans niet!

Mocht deze cursus reeds zijn volgeboekt op het moment dat jij je wilt aanmelden, stuur dan een email naar info@oa-amstelveen.nl. Dan noteren we jouw naam op de reservelijst.

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!