Het OA Padeltoernooi bij Padel Mate

Datum

jun 06 2024

Tijd

17:00 - 21:30

Locatie

Padel Mate
Grutterij 1 in Amstelveen

Word jij dit jaar in de boeken bijgeschreven als de OA-Padelkampioen van 2024? Strijd dan mee in het OA Padeltoernooi op donderdag 6 juni 2024 bij Padel Mate Club! Een unieke kans om te netwerken én de concurrentie van de baan te vegen. Deze editie lanceren we bovendien de officiële OA Padel Wisselbeker: een absoluut collectorsitem voor iedere prijzenkast. Schrijf je dus snel in!

Toernooi en Challenge
Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom. Het toernooi begint om 17.30 uur. Elk team bestaat uit twee personen en speelt potjes van 15 minuten om de felbegeerde OA Padel Wisselbeker. Ook organiseren we een individuele ‘challenge’ op de single banen. De perfecte kans om te sporten én te netwerken met collega-ondernemers uit de regio.

Heb jij een prijs te vergeven?
Tijdens de borrel zullen we niet alleen de OA Padel Wisselbeker uitreiken, maar ook andere leuke prijzen verdelen. Heb jij een prijs om weg te geven? Dan horen we dat graag!

Kosten
De kosten voor het toernooi inclusief eten, drinken en netwerken (exclusief racket) zijn € 40,- per persoon.

Aanmelden
Meld je aan via de aanmeldknop onderaan deze uitnodiging (1 ticket per team) en vermeld jouw dubbelpartner en geef jullie niveau aan. ​Ook klanten, relaties of collega’s zijn van harte welkom als introducé. Mocht je zelf geen padelpartner vinden? Dan koppelen wij je graag aan een andere speler. Let op: Er is plaats voor maximaal 20 teams.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op ons Padeltoernooi, de perfecte mix van sporten en netwerken!

Over Padel:

Padel is een van de snelst groeiende sporten ter wereld, met wereldwijd ongeveer 20 miljoen spelers. Ook in Nederland wint deze sport snel aan populariteit. In 2021 waren er nog 500 padelbanen in Nederland, maar in 2023 zijn dit er al meer dan 1600. De toegankelijkheid van de sport draagt bij aan deze groei, aangezien padelbanen kleiner zijn dan tennisbanen en de sport over het algemeen gemakkelijker te leren is voor beginners.

 

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!