Een geweldige actie van de Enjoy! Foundation voor OA leden

Datum

feb 08 2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:00

Locatie

AFAS Theater Leusden

Op donderdag 8 februari als VIP-gast naar de sensationele musical “14 de Musical” over Johan Cruijff in het nieuwe Afas theater in Leusden (bij Amersfoort). Deze musical die eigenlijk geen musical is, draait nu voor het derde jaar en al meer dan 200.000 bezoekers gingen ons voor. Voor de critici….geen zorgen, Cruijff zelf zingt en danst niet. Hij praat het op geniale wijze aan elkaar. Maar das logisch. 

Hoe werkt het
Nadat je thuis hebt gegeten ben je vanaf 19.00 uur welkom voor een drankje in de foyer. Je kan gratis de garage inrijden van het Afas Theater. De avond begint om 19.45 met een optreden van de Kickers en om 20.00 uur begin de voorstelling die (met pauze) duurt tot ongeveer 22.50 uur. Met na afloop een klein drankje maken we er een OA avond van om nooit te vergeten! Leuk als jij er ook bij bent. 

Bijdrage voor de Enjoy! Foundation
Alles is geregeld door Afas en de Enjoy! Foundation. De kaartjes, het parkeren, de borrel en de afterparty aangeboden door Enjoy! met alleen een bijdrage van 10 euro p/p voor de Enjoy! Foundation. Tevens wil De Enjoy! Foundation samen met jou of jouw organisatie iets tofs bedenken voor Amstelveense kinderen. Martijn Heus van Enjoy! zal hier tijdens deze avond ook wat meer over vertellen. 

Aanmelden
Uiteraard mag je je partner meenemen. En je collega’s! En misschien heb je wel een vader of een tante of een opa die helemaal gek is van Johan Cruijff. Die mag natuurlijk ook mee. Aanmelden is mogelijk via de aanmeldbutton onderaan deze uitnodiging. Je kunt daarbij aangeven hoeveel introducee’s je wilt meenemen. Maar let op de kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt en op = op. Heb je nou veel meer dan 10 enthousiastelingen bel dan even met Martijn Heus van Enjoy! op 06-54648382. Wie weet kan er een speciaal arrangement geregeld worden op een andere dag. 

Wij kijken er naar om je te verwelkomen op deze bijzondere avond. 

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Voor sommige evenementen moet je inloggen voor registratie
Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je een introducee wilt meenemen op een evenement!

Gegevens van de introducee