Career Event MBO College Amstelveen

Datum

mei 30 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

MBO College Amstelland
Maalderij 37

Op donderdag 30 mei aanstaande vindt op het ROC College van Amstelveen een dynamische stage- en banenmarkt plaats, waar MBO-studenten de mogelijkheid hebben om in contact te komen met diverse organisaties. De markt biedt een platform voor studenten uit verschillende studierichtingen, waaronder Business, ICT, HR, Legal, Finance, Marketing, Sport en Welzijn, om potentiële werkgevers te ontmoeten.

Studenten kunnen tijdens het evenement informatie verzamelen over bijbanen, eerste banen, traineeships en stages in hun vakgebied. Organisaties vertegenwoordigen verschillende sectoren en bieden waardevolle inzichten in de arbeidsmarkt. Dit evenement stimuleert een directe interactie tussen studenten en bedrijven, waardoor studenten de kans krijgen om zich te oriënteren op toekomstige carrièremogelijkheden en werkgevers op hun beurt getalenteerde MBO-professionals kunnen identificeren en werven. Het is een gelegenheid voor zowel studenten als organisaties om hun netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te leggen.

Aanmelden kan via de QR Code:

Mochten je mee willen doen aan deze banenmarkt of voor vragen kun je contact opnemen met Michael Amlacher via emailadres m.amlacher@rocva.nl.

 

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!