Bedrijven Beachvolleybal Toernooi op 18 juni 2024

Datum

jun 18 2024
Verlopen!

Tijd

18:30 - 21:30

Locatie

Stadsplein Amstelveen

Goed nieuws: AmstelveenBeach keert terug!

Van zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni staat het stadsplein in het teken van Beachsporten, de SportExperience, het Kidsfestival en dit keer ook de BetCity Queen & King of The Court. Tijdens dit spectaculaire nieuwe beachvolleybalformat gaan de 15 beste heren en dames beachvolleybalkoppels van Nederland, in het weekend van 22 en 23 juni, met elkaar de strijd aan om de kroon. Het volledige programma vind je op www.amstelveenbeach.nl. 

Op dinsdag 18 juni staat het Bedrijven Beachvolleybal Toernooi op het programma. Net als afgelopen jaar hebben we ruimte voor 20 gezellige teams en de verwachting is dat dit heel snel vol zit. Een team bestaat uit 4-6 spelers en het is geen vereiste dat dit allemaal werknemers zijn. Het bedrijf mag ook vertegenwoordigd worden door bijvoorbeeld familie en/of vrienden. Het toernooi gaat om 18:30 uur van start en de finales staan rond 21:30 uur gepland. 

Dus ga snel naar: Bedrijven Beach Toernooi – AmstelveenBeach en meld je team aan. Alle informatie over het toernooi vind je ook op deze pagina. De betaling gaat per factuur, daarvoor krijgen jullie na aanmelding een aparte mail toegestuurd door onze financiële afdeling. Na betaling van de factuur is de inschrijving compleet.

See you @ AmstelveenBeach!

Met sportieve groet,
Sven Vismans
Manager Sportservice

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!