BDO NextGen Masterclasses

Datum

feb 08 2024
Verlopen!

Tijd

16:00 - 19:00

Veel familiebedrijven streven continuïteit en harmonie binnen de familie na. Tegelijkertijd leert de praktijk dat opvolging een gevoelig proces kan zijn. Een goede voorbereiding door de volgende generatie is van groot belang om de opvolging succesvol te laten verlopen. Speciaal voor de ‘Next Generation’ binnen familiebedrijven organiseert BDO Accountants & Adviseurs daarom masterclasses.

In zes bijeenkomsten bereidt BDO de ‘volgende generatie’ opvolgers van familiebedrijven voor op hun (toekomstige) rol binnen het bedrijf:

  1. Kennismaking & kenmerken van familiebedrijven
  2. Aandelen en overdracht daarvan
  3. Ondernemerschap
  4. Leiderschap
  5. Mijn pad: intervisiegesprekken
  6. Familiebijeenkomst

De masterclasses starten om 16.00 uur en duren tot circa 19.00 uur. Aan deelname is een commitment fee van € 950,- excl btw per persoon verbonden. Dit is inclusief het studiemateriaal en een buffetmaaltijd. We werken met kleine groepen van 8-12 personen. Belangrijk element vinden we de onderlinge openheid, maar ook vertrouwelijkheid van hetgeen besproken wordt. Het programma bestaat uit zes periodieke bijeenkomsten en vindt jaarlijks plaats in diverse regio’s, te weten (in 2024):

– Alkmaar (6 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni, 25 juni)
– Amstelveen/Utrecht (8 februari, 7 maart, 4 april, 16 mei, 6 juni, 27 juni) i.s.m. Rabobank Amsterdam en Rabobank Midden-Nederland
– Arnhem/Enschede/Zwolle (6 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni, 25 juni)
– Rotterdam/Den Haag (30 januari, 27 februari, 26 maart, 23 april, 21 mei, 18 juni)

Aanmelden voor één van bovenstaande locaties kan via deze link.

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!