BDO Masterclass Professional Services

Datum

apr 09 2024
Verlopen!

Tijd

16:00 - 19:15

Locatie

BDO
Amstelveen

Als partner (in spé) komt er veel op je af. Zonder een goed lopende praktijk was jij natuurlijk nooit zover gekomen, maar naast vakspecialist ben je vanuit jouw nieuwe rol (straks) ook commercieel verantwoordelijk, teammanager, ondernemer en aandeelhouder. Elke spreekwoordelijke pet vraagt om (gedeeltelijk) nieuwe kennis en kunde. De Masterclass Professional Services biedt een platform om gezamenlijk met experts en gelijkgestemden op deze focusgebieden in te zoomen. Tijdens dit programma is persoonlijk leiderschap jouw kompas. Want wij geloven dat effectief leiderschap in eerste instantie gaat over leidinggeven aan jezelf. De Masterclass Professional Services biedt jou een stevig fundament om als partner duurzaam impact te kunnen maken.

Meer informatie & aanmelden voor dit programma kan hier: Home | Masterclass Professional Services (bdo.nl) 

Deelnemersfocus
Kunnen sparren met professionals die zich in dezelfde fase van hun carrière bevinden als jij, is een belangrijke pijler waar deze Masterclass Professional Services op rust. Daarvanuit hebben wij ervoor gekozen om ons voor dit programma specifiek te richten op advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten die zich in de afrondende fase van het partnertraject bevinden óf die in de afgelopen twee jaar partner zijn geworden. Het programma is gericht op (toekomstige) shareholders en salary partners.

Het programma
De Masterclass Professional Services is opgebouwd in vijf modules, waarin experts van binnen en buiten BDO hun kennis overdragen. Tijdens deze interactieve kennismodules behandelen wij verschillende fundamentele onderwerpen, maar in het programma is ook volop ruimte om stil te staan bij casuïstiek ingebracht door deelnemers zelf.

Deelnemersinformatie
Om de Masterclass Professional Services voor alle deelnemers een waardevolle ervaring te laten zijn is een sfeer van openheid en onderling vertrouwen van groot belang. Daarom werken wij met kleine groepen van 8 tot 15 deelnemers. Het aantal plaatsen is daarom beperkt. Heb je interesse? Meld je dan snel aan!

De modules starten om 16:00 uur en duren tot circa 19:15 uur. Tussen de inhoudelijke programmaonderdelen door wordt er gezamenlijk gegeten. Per deelnemer wordt een commitment fee van € 2.495,- exclusief btw in rekening gebracht. Dit is inclusief de kosten voor het studiemateriaal en het twee-gangen diner.

De bijeenkomsten vinden plaats op het BDO-kantoor in Amstelveen, gevestigd aan de Krijgsman 9, op de volgende data:

– Dinsdag 9 april 2024
– Dinsdag 23 april 2024
– Dinsdag 14 mei 2024
– Dinsdag 28 mei 2024
– Dinsdag 11 juni 2024 (inclusief afsluitende borrel)

Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!