Netwerkborrel met Jacco Vonhof van MKB-Nederland én Algemene Vergadering

Datum

mei 14 2024

Tijd

16:00 - 21:30

Locatie

Restaurant Paardenburg
Amstelzijde 55 in Amstelveen

Een geweldige spreker, goed gezelschap en heerlijke hapjes en drankjes: het zijn de perfecte ingrediënten voor onze informele netwerkborrel op dinsdag 14 mei in de prachtige tuinzaal van Paardenburg. De borrel wordt voorafgegaan door onze algemene vergadering, waarvoor we al onze leden ook van harte uitnodigen.

Algemene Vergadering (alleen voor leden)
Van 16.00 tot 17.00 uur houden we onze algemene vergadering. Je bent welkom vanaf 15.45 uur. Op de agenda staan het concept jaarverslag en de jaarrekening van 2023, een update van 2024 en een prognose voor de tweede helft van 2024.

Netwerken: tijd voor de borrel!
Om 17.30 uur ben je van harte welkom voor de netwerkborrel. Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, is deze middag bij ons te gast als spreker. Jacco is een gedreven en maatschappelijk betrokken verbinder die weet hoe hij ondernemers aan moet spreken en in beweging krijgt. Jacco is geen bestuurder, hij is ondernemer. Laat je inspireren!

2-minutes-of-fame
Ook deze avond hebben we onze zeepkist mee voor de ‘2-minutes-of-fame’. Drie sprekers pitchen hun bedrijf, een briljant idee of een oproep voor andere ondernemers.

Diner
Na afloop van de netwerkborrel verplaatsen we ons om 19.30 uur naar het restaurant voor een heerlijk 3-gangen menu. De kosten hiervoor bedragen € 49,50 per persoon inclusief wijn, koffie/thee.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door ons lid Brasserie Paardenburg, die ons een mooi arrangement heeft aangeboden. 

Meer voor (en met) elkaar!

 

Inschrijven

Bezoekers van het evenement

Voor sommige evenementen moet je inloggen voor registratie

Inschrijven

Algemene Vergadering
Available Tickets: Onbeperkt
Het "Algemene Vergadering " ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Netwerkborrel
Available Tickets: Onbeperkt
Het "Netwerkborrel" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
3-gangen diner incl. wijn, koffie/thee
Available Tickets: Onbeperkt
Het "3-gangen diner incl. wijn, koffie/thee" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Ben je nog geen lid en wil je naar dit event meld je dan aan.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.