Aanbod

Op maat voor jou!

Wij snappen dat iedere ondernemer zijn eigen behoeftes en ambities heeft. Daarom vind je bij ons geen ‘one size fits all’, maar zo’n 30 – 40 bijeenkomsten per jaar over hele verschillende onderwerpen. Sessies die jou verder brengen in je ondernemerschap, die je meer leren over bepaalde onderwerpen én die je in contact brengen met andere ondernemers.

En organiseer je zelf een event waarvoor je je collega OA-leden wilt uitnodigen? Ook dat kan! Neem contact op, dan zorgen wij dat jouw uitnodiging op de juiste plek belandt.

Lid worden van de oa

Netwerken: wij bieden je volop mogelijkheden om in contact te komen met andere ondernemers. Ontmoet nieuwe samenwerkingspartners, klanten en waardevolle connecties. Eén ding is zeker: bij ons is het altijd gezellig!

Kennisdeling: wil je iets leren van de ervaringen van anderen? Heb je interesse in een specifiek onderwerp? Of heb jij zelf kennis die je graag deelt met collega-ondernemers? Het kan allemaal met onze workshops, trainingen, lezingen en seminars.

Belangenbehartiging: wij behartigen de belangen van lokale ondernemers bij de gemeente en andere instanties. Zo zorgen wij dat jouw stem gehoord wordt bij het ontwikkelen van beleid over ons lokale ondernemersklimaat.

Marketing en zichtbaarheid: wij zorgen dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt in de lokale gemeenschap. Want meer bekendheid is meer kans op mooie samenwerkingen en nieuwe klanten. 

Advies en ondersteuning: als ondernemer loop je vaak tegen uitdagingen aan waar andere ondernemers ook mee te maken hebben. In ons mentorprogramma ‘Meer voor elkaar’ helpen ondernemers elkaar met dit soort uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebieden van bedrijfsvoering, wet- en regelgeving, financiën en marketing.

Professionele ontwikkeling: waar wil jij naartoe groeien? Werk aan je eigen ontwikkeling met onze educatieve programma’s en trainingen die jouw professionele ontwikkeling stimuleren.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!